Prima Pagina Gossip Rihanna si-a recunoscut rochia in public! Cum a venit una dintre fanele divei la concert

Rihanna si-a recunoscut rochia in public! Cum a venit una dintre fanele divei la concert

Rihanna si-a recunoscut rochia in public! Cum a venit una dintre fanele divei la concert
0 comentarii

Rihanna a demonstrat in repetate randuri ca este una dintre vedetele carora le place sa tina constant legatura cu fanii. 

Daca in urma cu putin timp Rihanna a fost surprinsa de un fan care a demonstrat ca are calitati vocale de artist, de data aceasta cantareata a fost uimita de una dintre tinerele prezente la concertul sau.

Tanara pe nume Emily a fost invitata in culisele show-ului, datorita vestimentatiei pe care  avut-o. Emily a purtat o rochie lunga, roz, pe care si-a confectionat-o singura. 


Ceea ce a facut-o pe Rihanna sa o observe mai mult decat pe ceilalti fani a fost faptul ca rochia era aproape identica celei purtate de cantareata la The 57th Annual Grammy Awards 2015.


Cei de la mtv.com au stat de vorba cu Emily si au aflat ca tanara a lucrat la vestimentatia sa timp de o saptamana si ca a fost o adevarata surpriza pentru ea ca Riri a observat-o atat de usor. 

"S-a uitat la mine, a clipit si m-a aratat cu degetul", a povestit Emily. "La finalul concertului ea multumea publicului iar eu i-am spus ca o iubesc. Mi-a raspuns si eu te iubesc, iubesc toata asta, referindu-se la costumul meu."

Rihanna a invitat-o pe Emily in culise, apoi, iar diva a fost mai mult decat incantata sa probeze masca din carton pe care admiratoarea ei o facuse.

Fotografiile au fost postate pe retelele de socializare, Rihanna prezentand-o pe admiratoarea sa fanilor.

Interviul complet cu Emily pe www.mtv.com

Tweet