Prima Pagina Gossip Putini au recunoscut-o cand au vazut aceasta poza. Cum arata acum pustoaica si in ce bomba sexy s-a transformat

Putini au recunoscut-o cand au vazut aceasta poza. Cum arata acum pustoaica si in ce bomba sexy s-a transformat

PrintarePrintare Trimite unui prietenTrimite unui prieten 1 martie 2016 16:24
Putini au recunoscut-o cand au vazut aceasta poza. Cum arata acum pustoaica si in ce bomba sexy s-a transformat
0 comentarii

Amber Rose reuseste sa atraga atentia la fiecare aparitie publica. Fie ca este vorba despre hainele provocatoare pe care le poarta, fie ca este vorba despre declaratiile si dezvaluirile pe care le face, vedeta reprezinta un punct de atractie pentru presa tabloda. 

Unul dintre aspectele pentru care este cunoscuta Amber Rose este coafura destul de excentrica. De cativa ani, aceasta este rasa pe cap, asa ca putini stiu cum arata vedeta in adolescenta.

Vedeta de 32 de ani a postat o imagine din copilarie pe contul de Instagram, de cand avea 12 ani. Cu parul brunet si cret, imbracata intr-un tricou cu insemnul olimpic, un zambet sugubet si o privire angelica, Amber Rose arata ca o tanara normala pentru varsta de atunci. 

De-a lungul timpului, vedeta de 32 de ani nu s-a sfiit sa poarte tinute excentrice, nu putine fiind cazurile in care aceasta a iesit in evidenta din cauza partilor corpului mult prea dezgolite, posteriorul bombat si bustul generos fiind atractiile principale pe care si le "valorifica" de cate ori are ocazia.

Citeste tot articolul si vezi imaginea pe www.perfecte.ro! 

Tweet