Prima Pagina Gossip Pasiunile nebune pe care le stranesc vedetele. Selena Gomez, amenintata cu moartea, iar J.Lo urmarita de un psihopat

Pasiunile nebune pe care le stranesc vedetele. Selena Gomez, amenintata cu moartea, iar J.Lo urmarita de un psihopat

Pasiunile nebune pe care le stranesc vedetele. Selena Gomez, amenintata cu moartea, iar J.Lo urmarita de un psihopat
0 comentarii

Celebritatea vine cu pretul ei. Pe langa toate beneficiile pe care ti le aduce statutul de vedeta, exista si cateva parti negative. Cum ar fi fanii obsedati sau cu probleme psihice.

Jennifer Lopez

Este firesc ca o femeie ca Jennifer Lopez sa starneasca pasiuni nebune printre barbati. Si "nebune" este exact cuvantul potrivit. Un fan obsedat de diva latino a patruns in casa artistei din Hamptons in august 2013 si a reusit chiar sa stea 6 zile inauntru fara sa fie observat pe bodyguarzi.

Cand John Dubis, atunci in varsta de 49 de ani, a fost descoperit a pretins ca este sotul vedetei si tatal copiilor ei. De meserie pompier, Dubis a fost saltat de politie si dus la o evaluare psihiatrica.

Jennifer Lawrence

Desemnata cea mai sexy femeie din lume in 2013, personalitatea lui Jennifer Lawrence are efecte nebanuite asupra unor dintre fanii ei. 

In urma cu trei ani, tanarul de 23 de ani Han Cong Zhao, din Vancouver, a amenintat-o pe actrita prin intermediul fratelui ei. Acesta i-a trimis sute de mesaje lui Blaine, fratele vedetei, prin care isi anunta intentiile. Han Cong Zhao se considera sotul lui Jennifer Lawrence.

Citeste tot articolul si vezi imaginile pe www.perfecte.ro

Tweet