Prima Pagina Gossip O copiaza in toate aspectele. Cine e tanara care o imita pe Kylie Jenner din toate punctele de vedere: 10 dovezi clare

O copiaza in toate aspectele. Cine e tanara care o imita pe Kylie Jenner din toate punctele de vedere: 10 dovezi clare

O copiaza in toate aspectele. Cine e tanara care o imita pe Kylie Jenner din toate punctele de vedere: 10 dovezi clare
0 comentarii

Ai putea spune ca este facuta dupa chipul si asemanarea surorilor Jenner, insa nu exista vreo legatura de rudenie intre ele. O noua aparitie face furori pe retelele de socializare. Are aproape 300 de mii de urmaritori pe Instagram si pare a fi sora geamana lui Kylie Jenner.

Buze voluminoase, ten masliniu, forme apetisante si mult sex-appeal – acestea sunt trasaturile care le-ar putea descrie perfect pe cele doua brunete. Au aparut impreuna la un moment dat pe Instagram si puteau fi confundate cu usurinta. “Honey Natalia”, asa cum se autointituleaza, este copia cu ochi albastri a mezinei clanului Jenner si o apropiata a acesteia in acelasi timp. 

Se pare ca Honey este constienta de atuurile sale si se pricepe de minune sa si le puna in evidenta, adoptand chiar si stilul vestimentar al lui Kylie. Tinutele provocatoare care lasa de cele mai multe ori la vedere parti-cheie ale corpului, i-au adus numerosi admiratori, dovada fiind miile de like-uri pe care le face la orice postare de pe Instagram.

Citeste tot articolul si vezi imaginile pe www.perfecte.ro!

Tweet