Prima Pagina Gossip Nu se dezice. Miley Cyrus, dezvaluiri picante despre sexualitatea ei: "Prima mea relatie a fost cu o fata"

Nu se dezice. Miley Cyrus, dezvaluiri picante despre sexualitatea ei: "Prima mea relatie a fost cu o fata"

Nu se dezice. Miley Cyrus, dezvaluiri picante despre sexualitatea ei:  Prima mea relatie a fost cu o fata
0 comentarii

Miley Cyrus nu e deloc timida cand vine vorba de viata ei privata. Fosta vedeta Disney a acordat recent un interviu amplu celor de la Variety si a surprins cand a dezvaluit ca prima ei relatie a fost cu... o fata.

Editorii revistei Variety au lansat de curand editia "Power of Women", un numar special care spune povestea mai multor femei de succes de la Hollywood, din diferite domenii si generatii. Unul din editoriale o are in prim-plan pe Miley Cyrus, care nu s-a sfiit sa vorbeasca deschis despre ceea ce multi considera subiecte tabu.

Fosta vedeta Disney a marturisit ca a devenit o sustinatoarea a comunitatii gay si a inceput sa colaboreze cu aceasta pentru ca ea insasi s-a confruntat cu probleme de sexualitate cand era mai mica: "Toata viata mi-a fost greu sa-mi inteleg sexualitatea si genul. Am urat termenul de bisexual pentru ca pana si el este destul de restrictiv. Pentru mine, o persoana nu este doar de gen masculin sau doar de gen feminin", a spus Miley.

Citeste continuarea AICI

Tweet