Prima Pagina Gossip Le "vaneaza" pe Instagram. Cine sunt tinerele pe care Justin Bieber le-a cucerit dupa ce le-a vazut pozele sexy

Le "vaneaza" pe Instagram. Cine sunt tinerele pe care Justin Bieber le-a cucerit dupa ce le-a vazut pozele sexy

Le  vaneaza  pe Instagram. Cine sunt tinerele pe care Justin Bieber le-a cucerit dupa ce le-a vazut pozele sexy
0 comentarii

Justin Bieber isi cauta dragostea pe Instagram. In ultima vreme, cantaretul si-a manifestat interesul pentru mai multe fete pe care le-a vazut pe retelele de socializare. Sa le cunoastem ;)

Cindy Kimberly este o bruneta extrem de frumoasa, cu niste ochi verzi superbi care l-au fermecat pe Justin. Cantaretul a fost atat de impresionat de frumusetea ei, incat a dat share unei fotografii in care aceasta aparea in speranta ca o va gasi, lucru care s-a si intamplat cateva ore mai tarziu, miserioasa fata postand un comentariu la fotografia lui Bieber.

Pe lista lui Bieber se afla si frumoasa Chantel Jeffries. Este model si o figura destul de populara pe Instagram. A devenit populara in momentul in care a fost suprinsa pe scaunul din dreapta, alaturi de Justin Bieber, in timp ce acesta a fost tras pe dreapta, pe 23 ianuarie pentru curse de masini.

Yovanna Ventura este un model foarte cunoscut la Miami. A ajuns in atentia presei datorita prieteniei sale cu Justin Bieber, cu care a fost vazuta in repetate randuri. Memorabile sunt momentele in care au fost suprinse pe plaja Venice sau la Floyd Mayweather in Vegas. 

Citeste tot articolul si vezi imaginile pe www.perfecte.ro!

Tweet