Prima Pagina Gossip La 60 de ani e cea mai sexy bunica de la Hollywood. Cum arata mama lui Kim Kardashian in urma cu 20 de ani

La 60 de ani e cea mai sexy bunica de la Hollywood. Cum arata mama lui Kim Kardashian in urma cu 20 de ani

La 60 de ani e cea mai sexy bunica de la Hollywood. Cum arata mama lui Kim Kardashian in urma cu 20 de ani
0 comentarii

Mama surorilor Kardashian/Jenner refuza pur si simpla sa imbatraneasca. Aceasta surprinde de fiecare data prin vestimentatia provocatoare sau alegerile in materie de barbati. Dupa esecul in mariajul cu Bruce Jenner (devenit intre timp femeie), Kris iubeste un barbat cu 25 de ani mai tanar decat ea. Acest lucru nu pare sa o deranjeze in niciun fel, pentru ca se afiseaza cu el de cate ori are ocazia. 

Cu toate ca extravagantele de care da dovada au atras de multe ori criticile presei mondene, Kris Jenner nu se sfieste sa se poarte de fiecare data asa cum simte sau sa ia decizii spontane. Ea a recunoscut ca a apelat si la operatii estetice, cea mai recenta fiind facuta cu prilejul nuntii fiicei sale, Kim. 

Pentru a arata in felul acesta, matroana clanului Kardashian sustine insa ca si munceste incredibil de mult. "Incerc sa ma antrenez cat de des pot si mananc sanatos", a marturisit ea intr-un nou interviu pentru revista "Heat". "Ma trezesc la 4.30 in fiecare zi si fac exercitii fizice. Sunt o gurmanda si imi place sa mananc, asa ca asta e o problema pentru mine", a mai spus ea.

Kris Jenner a fost in atentia presei mondene in ultimii 20 de ani, asa ca exista o multime de imagini cu ea de cand era mai tanara.

Citeste tot articolul si vezi imaginile pe www.perfecte.ro!

Tweet