Prima Pagina Gossip Justin Bieber nu se mai ascunde! Toti au vazut sarutul lui pasional cu o blonda sexy. Cum arata cea care l-a cucerit

Justin Bieber nu se mai ascunde! Toti au vazut sarutul lui pasional cu o blonda sexy. Cum arata cea care l-a cucerit

Justin Bieber nu se mai ascunde! Toti au vazut sarutul lui pasional cu o blonda sexy. Cum arata cea care l-a cucerit
0 comentarii

Noul an a adus cu el noi cupluri in peisajul monden. Dupa impacarea lui Kendall Jenner cu Harry Styles si a lui Miley Cyrus cu Liam Hemsworth, Justin Bieber a confirmat si el fanilor ca traieste cel putin o aventura cu o domnisoara sexy.

Au mai fost surprinsi impreuna pana acum, insa niciunul nu a confirmat o posibila relatie. Justin Bieber si Hailey Baldwin au decis insa sa nu se mai ascunda si s-au lasat pozati in ipostaze intime.

Mai exact, un sarut pasional al celor doi a fost imortalizat si publicat pe Instagram, de unde presa l-a preluat si l-a distribuit in toate publicatiile mondene.

Justin si Hailey si-au petrecut sfarsitul de an in insorita insula St. Barts, preferata vedetelor de la Hollywood cand vine vorba de escapade si vacante. Apoi, s-au retras in sanul familiilor lor si au "documentat" aceasta perioada de respiro cu ajutorul conturilor de Instagram.

Astfel, fanii au putut observa ca relatia lor ar fi cat de cat serioasa, avand in vedere ca Justin nu doar a publicat sarutul pasional cu Hailey, ci a si marturisit ca a cunoscut-o pe bunica tinerei.

Citeste tot articolul si vezi imaginile pe www.perfecte.ro!

Tweet