Prima Pagina Gossip Cum au surprins paparazzii la plaja pe unul dintre cele mai apreciate modele ale momentului

Cum au surprins paparazzii la plaja pe unul dintre cele mai apreciate modele ale momentului

Cum au surprins paparazzii la plaja pe unul dintre cele mai apreciate modele ale momentului
0 comentarii

Lara Stone este unul dintre cele mai apreciate modele internationale, protagonista a sute de campanii publicitare si aparitii in cele mai bine cotate reviste de moda. Anul trecut a facut furori in campania Calvin Klein alaturi de Justin Bieber.

In varsta de 32 de ani si de origine olandeza, Lara Stone este unul dintre modele preferate ale marilor designeri, dar si a Annei Wintour, care a pus-o de nenumarate ori pe coperta Vogue SUA. Carismatica olandeza se afla in top 15 cel mai bine platite modele din lume (in 2015 a castigat 3.5 milioane de dolari) , fiind mereu solicitata de marile branduri pentru a le face reclama.

Lara se pregateste de o noua aparitie in Vogue, de data aceasta in editia australiana. Motiv pentru care a calatorit la Sydney si a realizat un pictorial in costum de baie pe plaja Bondi, alaturi de un barbat la fel de sexy ca ea.

Daca in paginile revistei Lara va aparea, cel mai probabil, cu un trup perfect, in realitate lucrurile nu sunt chiar asa. In imaginile surprinse de paparazzi, i se pot observa vergeturile si un inceput de celulita.

Citeste tot articolul si vezi imaginile pe www.perfecte.ro!

Tweet