Prima Pagina Gossip Imaginea cu care Justin Bieber si-a impresionat admiratoarele: si-a facut selfie, dupa o ora la sala

Imaginea cu care Justin Bieber si-a impresionat admiratoarele: si-a facut selfie, dupa o ora la sala

Imaginea cu care Justin Bieber si-a impresionat admiratoarele: si-a facut selfie, dupa o ora la sala
0 comentarii

Justin Bieber si-a uimit fanii, postand doua fotografii in care apare fara tricou. Cantaretul si-a etalat forma fizica de invidiat, semn ca orele petrecute la sala nu au fost in zadar.

In ultimele fotografii postate pe pagine de socializare a lui Justin, acesta apare purtand doar un prosop prins in jurul taliei. Anterior acestei fotografii, Justin s-a fotografiat in timp ce parea ca doarme, purtand doar boxeri.

Se pare ca Justin ia serios in greutate iar antrenamentele pe care le face dau rezultate destul de bune, apropiatii lui zicand insa, pentru HollywoodLife.com, ca vedeta nu se opri aici. Atat el cat si antrenorul sau isi doresc rezultate si mai bune.

De curand, Justin a ales sa iti vopseasca pasul intr-o culoare ceva mai neobisnuita, astfel ca acum are suvite de culoare mov, conform Daily Mail. Asta nu pare insa sa il faca sa aiba mai putine aprecieri pentru fotografiile pe care le posteaza.

Vezi imaginile pe www.protv.ro!

Tweet