Prima Pagina Gossip Greu de crezut? Cum arata la plaja iubita barbatului din imagini, supranumit "Mos Craciun al muzicii americane"

Greu de crezut? Cum arata la plaja iubita barbatului din imagini, supranumit "Mos Craciun al muzicii americane"

Greu de crezut? Cum arata la plaja iubita barbatului din imagini, supranumit  Mos Craciun al muzicii americane
0 comentarii

Rick Rubin si Amanda Santos formeaza unul din cele mai controversate cupluri din industria muzicala americana. Cei doi au fost surprinsi recent la plaja si, ca de obicei, au atras toate bliturile camerelor foto.

Chiar daca este mai in varsta decat ele, femeile ii cad la picioare lui Frederick Jay "Rick" Rubin, producator muzical american si co-presedintele casei de discuri Columbia Record.

Cu o avere estimata la 250 de milioane de dolari, dar si cu mandria de a fi produs unele dintre cele mai populare hit-uri din showbiz, barbatul este un adevarat magnet pentru doamne si domnisoare. Drept dovada sta faptul ca a cucerit-o pe mai tanara Amanda Santos, actuala lui iubita si mama viitorului lui copil.

Desi sunt constienti de faptul ca atrag atentia oriunde ar merge, Rick si frumoasa bruneta au profitat de vremea perfecta din Hawaii pentru a se bucura de soare si de liniste inainte de venirea pe lume a mostenitorului afaceristului.


IMAGINI AICI
 

Tweet