Prima Pagina Gossip Gigi este regina modellingului, dar sora ei vine puternic din urma. Cat de frumoasa e bruneta familiei Hadid, Bella

Gigi este regina modellingului, dar sora ei vine puternic din urma. Cat de frumoasa e bruneta familiei Hadid, Bella

Gigi este regina modellingului, dar sora ei vine puternic din urma. Cat de frumoasa e bruneta familiei Hadid, Bella
0 comentarii

Familia Hadid este, incontestabil, o familiei de vedete. Totul a inceput cu aparitia Yolandei Foster, mama lui Gigi si a Bellei, intr-un reality show de succes. Si Mohamed Hadid, fostul ei sot si tatal surorilor-model, a aparut intr-o emisiune de tip reality.

Astfel ca cele doua fete au avut o anumita "deschidere" catre lumea shobizului. Nu le-a lipsit nimic, niciodata, din punct de vedere financiar, iar de la parintii lor au mostenit trasaturile frumoase. Si fratele lor mai mic, Anwar, are toate sansele sa le calce pe urme in lumea modellingului.

Daca in urma cu 3 ani numele Gigi Hadid nu ne spunea nimic, acum ea este cel mai solicitat model al momentului. Toti designerii de top o vor in prezentarile lor din cadrul saptamanilor modei, a defilat pentru Victoria's Secret si tocmai a realizat cel mai sexy pictorial de pana acum, pentru Sports Illustrated. Aproape ca nu are rivala in lumea modei...insa, de aproape, o urmeaza prietena ei, Kendall Jenner, la fel de populara si solicitata ca ea.

Continuarea si imaginile pe www.protv.ro.

Tweet