Prima Pagina Gossip Femeia dupa care nu te poti abtine sa nu intorci privirea. Cine e noua favorita a paparazzilor

Femeia dupa care nu te poti abtine sa nu intorci privirea. Cine e noua favorita a paparazzilor

Femeia dupa care nu te poti abtine sa nu intorci privirea. Cine e noua favorita a paparazzilor
0 comentarii

Courtney Sixx este genul de femeie pe care nu o poti ignora. Cu o silueta sexy, picioare interminabile si mereu imbracate dupa ultimele tendinte, tanara in varsta de 30 de ani nu avea cum sa nu atraga atentia asupra ei. Model, bloggerita si sotia basistului trupei Motley Crue, Courtney face furori cu outfiturile ei sexy de fiecare data cand apare in public.

Courtney si-a inceput cariera de model la 17 ani, insa a fost atrasa si de actorie. Desi nu este o acrita de succes, aceasta a reusit sa obtina cateva roluri mai mici in filme cu cunoscute -  How to lose a guy in 10 days sau The Out of Towner’s.

In prezent, Courtney este cunoscuta pentru blogul ei how2girl.com, unde ofera tinerelor sfaturi de moda, frumusete sau design interior, si pentru relatia sa cu basistul trupei Montley Crue. In acelasi timp, produce si cateva show-uri tv. 

Pe langa sfaturile de machiaj, fashion si frumusete pe care le ofera tinerelor pe videoblogul eau, Courtney le invata pe tinere diverse lucruri practice - de la cusut pana la decorarea intregii case cu lucruri pe care le confectioneaza chiar ea.

Vezi imaginile pe www.perfecte.ro 

Tweet