Prima Pagina Gossip Facute de rusine de asistentele personale. Ce au dezvaluit despre vedetele tale preferate dupa ce au fost concediate

Facute de rusine de asistentele personale. Ce au dezvaluit despre vedetele tale preferate dupa ce au fost concediate

Facute de rusine de asistentele personale. Ce au dezvaluit despre vedetele tale preferate dupa ce au fost concediate
0 comentarii

O parte dintre povestile "de groaza" ale asistentelor personale te vor face sa-ti apreciezi seful/sefa mai tare. 

Lady Gaga

Fosta asistenta personala a cantaretei a dat-o in judecata si i-a cerut peste 400.000 de dolari, pe care aceasta i-ar fi datorat pentru orele suplimentare de munca. In plus, a acuzat-o de un comportament oribil: "Nu aveam pic de intimitate cat lucram pentru ea. Imi cerea sa dorm cu ea, sa fac dus cu ea... Nu puteam sa vorbesc cu prietenii sau familia mea... Era groaznic".

Familia Kardashian

Una dintre fostele asistente a dezvaluit ca, in momentul in care un membru al familiei isi cumpara animal de companie, micutul devine, de fapt, responsabilitatea angajatilor. "Hranirea animalelor, plimbatul si spalatul lor, dresarea ca sa nu faca in casa, toate pica pe capul nostru, al angajatilor". Iar cand fetele Kardashian se plictisesc, le cer asistentilor sa scape de ele fara sa le pese de vietuitoare.

Naomi Campbell

Are o fire vulcanica, uneori violenta, iar una dintre fostele ei asistente a simtit pe propria piele ce inseamna sa o superi. Georgiana Galanis a fost lovita cu mobilul de top model in timpul unei crize de furie si alti 11 angajati au acuzat-o de comportament tiranic intre anii 1998 si 2009.

Citeste tot articolul si vezi imaginile pe www.perfecte.ro!

Tweet