Prima Pagina Gossip Este imposibil sa nu te...holbezi :) Nici macar femeile nu si-au putut lua privirea din decolteul lui Charlotte McKinney

Este imposibil sa nu te...holbezi :) Nici macar femeile nu si-au putut lua privirea din decolteul lui Charlotte McKinney

Este imposibil sa nu te...holbezi :) Nici macar femeile nu si-au putut lua privirea din decolteul lui Charlotte McKinney
0 comentarii

Orice aparitie pe covorul rosu pentru modelul Charlotte McKinney este o ocazie excelenta pentru a-si etala bustul de dimensiuni impresionante. Nici de data aceasta nu a facut exceptie de la regula :)

In varsta de 22 de ani, Charlotte McKinney a fost atractia serii la un eveniment monden care a avut loc in Los Angeles. Imbracata intr-o rochie neagra cu un decolteu care le-a taiat respiratia barbatilor din jurul ei, Charlotte a demonstrat ca este una dintre cele mai sexy vedete ale momentului.

Incaltata cu o pereche de sandale simple si elegante (dar cine le-a observat?!) si machiata natural, Charlotte nu a purtat niciun fel de accesoriu. Si sincer, la asa decolteu, nici ca mai avea nevoie :)

Teoretic Charlotte are o relatie cu actorul Stephen Dorff, insa paparazzii au surprins-o si in compania lui Scott Eastwood, deci situatia ei "amoroasa" este destul de incerta in acest moment.

Charlotte McKinney a devenit vedeta internationala peste noapte, dupa ce s-a difuzat in cadrul Super Bowl-ului american o reclama in care aceasta detine rolul principal.

Citeste tot articolul si vezi imaginile pe www.perfecte.ro! 

Tweet