Prima Pagina Gossip Donatella Versace, prima aparitie pe 2016. Cum mai arata controversata creatoare de moda

Donatella Versace, prima aparitie pe 2016. Cum mai arata controversata creatoare de moda

Donatella Versace, prima aparitie pe 2016. Cum mai arata controversata creatoare de moda
0 comentarii

Aparitiile Donatellei Versace nu pot trece niciodata neobservate. Creatoarea de moda si-a facut aparitia la un show de moda, cu ocazia unei prezentari din cadrul Saptamanii Modei de la Milano, dedicata barbatilor.

Chipul intr-o continua transformare al Donatellei Versace ii fascineaza pe multi. La fiecare aparitie publica a sa, controversata creatoare de moda atrage numeroase priviri, nu toate binevoitoare.

Prezenta la Saptamana Modei de la Milano, Donatella a defilat pe catwalk in fata a sute de oameni. Vedeta in varsta de 60 de ani a avut un look tineresc, fiind imbracata intr-o little black dress, pe care a combinat-o cu o pereche de botine negre cool. 

Coafata perfect, Donatella si-a ascuns mare parte din chip sub suvitele rebele, astfel ca nu le-a mai dat de lucru carcotasilor.

Daca la inceputul anilor '90, Donatella arata ca o femeie normala pentru varsta sa, in ultimii ani designerul italian s-a schimbat considerabil in ceea ce priveste aspectul fizic, chipul sau fiind cel care a avut cel mai mult de suferit. Fidela si acum convingerii ca o femeie trebuie sa se imbrace sexy si sa fie mereu in centrul atentiei, Donatella a fost de mica preocupata de look-ul ei.

Citeste tot articolul si vezi imaginile pe www.perfecte.ro!

Tweet