Prima Pagina Gossip Dietele drastice cu care vedetele slabesc in timp record. Cine a rezistat doar cu suc de lamaie sau fructe o luna intreaga

Dietele drastice cu care vedetele slabesc in timp record. Cine a rezistat doar cu suc de lamaie sau fructe o luna intreaga

Dietele drastice cu care vedetele slabesc in timp record. Cine a rezistat doar cu suc de lamaie sau fructe o luna intreaga
0 comentarii

Vedetele sunt instare de orice sacrificiu ca sa arate bine sau pentru un rol care sa le aduca Premiul Oscar. Pentru rolul din "Mizerabilii", Anne Hathaway a recunoscut ca s-a infometat, iar Ashton Kutcher a ajuns la spital tinand dieta lui Steve Jobs.

Kim Kardashian a vrut dea rapid jos cateva kilograme, asa ca in vacanta pe care a petrecut-o in Mexic alaturi de fiica sa a tinut o dieta bazata doar pe capsune. 

O sursa din interiorul resortului la care a fost cazata Kim a dezvaluit ca vedeta a tinut  cura de slabire cu capsune, foarte populara printre vedete."Consuma capsune la micul dejun si la pranz, iar intre bea smoothieuri tot de capsune".

Dupa ce a nascut-o pe Harper, Victoria Beckham a apelat la dieta "5 maini" pentru a slabi 10 kg intr-o luna. 

Victoria a eliminat atunci de tot zaharul din dieta sa si s-a hranit doar cu portii minuscule de somon, creveti cu ardei iute, sushi cu ton sau omleta fara ulei.

“La cinci zile dupa ce a nascut-o pe Harper, Victoria a inceput o dieta care presupune 5 gustari bogate in proteine pe zi, cu garnitura de legume, si doi litri de apa pe zi. Singurele abateri sunt fructele goji si alunele crude”, a spus atunci un apropiat al vedetei.

Citeste tot articolul pe www.perfecte.ro!

Tweet