Prima Pagina Gossip Daca ea ti se pare sexy, trebuie sa le vezi pe prietenele ei! Faceti cunostinta cu fetele din gasca lui Kylie Jenner

Daca ea ti se pare sexy, trebuie sa le vezi pe prietenele ei! Faceti cunostinta cu fetele din gasca lui Kylie Jenner

Daca ea ti se pare sexy, trebuie sa le vezi pe prietenele ei! Faceti cunostinta cu fetele din gasca lui Kylie Jenner
0 comentarii

Atunci cand esti una dintre cele mai cunoscute si controversate adolescente din lume, e clar ca te invarti in cercuri la fel de faimoase.

Este vorba despre Kylie Jenner, care isi petrece majoritatea timpului in preajma prietenelor sale. Impreuna merg la petreceri, in vacante exotice si, nu in ultimul rand, posteaza o multime de selfie-uri pe Instagram. Haideti sa aflam cine se numara printre “Lil’ Babies” – denumirea pe care vedeta a dat-o listei sale de apropiate.

Jordyn Woods este prietena lui Kylie inca de la debutul show-ului “Keeping up with the Kardashians”. Este cunoscuta pentru vine-urile pe care le face si are mii de fani pe retelele sociale. Mama sa este un cunoscut fotograf si manager, deci putem intui ca si familiile celor doua adolescente s-au cunoscut la un moment dat la Hollywood.

Anastasia Karanikolaou, a.k.a. StassieBaby pe Instagram, nu numai ca este prietena mezinei Jenner, dar ii si copiaza stilul acesteia in detaliu. Cele doua sunt foarte apropiate, iar Kylie o numeste “cea mai loiala prietena” din viata sa.

Citeste tot articolul si vezi imaginile pe www.perfecte.ro!


Tweet