Prima Pagina Gossip Daca din fata pare sexy, din lateral este de-a dreptul incendiara. Cum arata rochia iubitei lui P Diddy cand se intoarce

Daca din fata pare sexy, din lateral este de-a dreptul incendiara. Cum arata rochia iubitei lui P Diddy cand se intoarce

Daca din fata pare sexy, din lateral este de-a dreptul incendiara. Cum arata rochia iubitei lui P Diddy cand se intoarce
0 comentarii

Rapperul P Diddy se mandreste cu una dintre cele mai frumoase iubite din showbizul american. Cassie Ventura are un look special, datorita originilor sale "exotice": tatal ei este filipinez, iar mama are orgini mexicane, afro-americane si indiene. 

P Diddy rivalizeaza cu Jason Derulo la capitolul cea mai sexy iubita. Daca Diddy se iubeste cu frumoasa Cassie, Derulo este intr-o relatie cu o alta frumusete cu origini filipineze: Daphne Joy. 

In varsta de 29 de ani, Cassie a fost principala atractie la premiera filmului The Perfect Match, unde are unul dintre rolurile principale. La bratul iubitului sau celebru, Cassie s-a lasat fotografiata din toate unghiurile pentru a-si etala corpul perfect pus in valoare de o rochie incredibil de sexy.

Cu un decolteu adanc pana aproape de talie, cu spatele gol, dar decupata si in lateral, rochia a transformat-o pe Cassie in cea mai fotografiata vedeta a serii.

Cantareata, dansatoare, actrita si model, Cassie Ventura se pregateste de lansarea celui de-al doilea album al sau, care va fi produs chiar de iubitul ei, P Diddy.

Imagini pe perfecte.ro.

Tweet