Prima Pagina Gossip Colantii pe care femeile isi vor dori sa-i aiba. Cum arata pantalonii cu care au facut senzatie Kendall si Kylie Jenner

Colantii pe care femeile isi vor dori sa-i aiba. Cum arata pantalonii cu care au facut senzatie Kendall si Kylie Jenner

Colantii pe care femeile isi vor dori sa-i aiba. Cum arata pantalonii cu care au facut senzatie Kendall si Kylie Jenner
0 comentarii

Nu mai este o noutate ca surorile Jenner sunt considerate modele de milioane de adolsecente si femei atunci cand vine vorba despre fashion, hainele pe care le poarta cele doua ajungand imediat in topul preferintelor vestimentare.

Zilele trecute, atat Kylie, cat si Kendall au fost surprinse de paparazzi in timp in timp ce se aflau in Beverly Hills, fiecare cu diverse treburi.

Cele doua au atras atentia datorita colantilor cu care erau imbracate, modelul fiind unul special, o mare parte a acestora fiind din dres. 

Amandoua si-au completat tinutele cu haine sport si incaltaminte adecvata, Kendall fiind cea care a adaugat un plus de valoare cu ajutorul hainii de blana, creatie Marc Jacobs. 

Kylie Jenner, care are impresionatul numar de 50 de milioane de admiratori pe Instagram, a marturisit ca nu se astepta sa ajunga atat de faimoasa. "Chiar nu am crezut. Credeam ca sunt pe val in urma cu un an, doi, insa lucrurile au evoluat si mai tare. Nu ma gandeam ca lucrurile o sa ia o asemenea amploare. Eu chiar nu ma consider chiar atat de celebra", a spus Kylie.

Citeste tot articolul si vezi imaginile pe www.perfecte.ro! 

Tweet