Prima Pagina Gossip Celebritati care si-au distrus parul din cauza extensiilor. Divele care au exagerat cu aceasta metoda de infrumusetare

Celebritati care si-au distrus parul din cauza extensiilor. Divele care au exagerat cu aceasta metoda de infrumusetare

Celebritati care si-au distrus parul din cauza extensiilor. Divele care au exagerat cu aceasta metoda de infrumusetare
0 comentarii

Acele zile in care parul nu sta tocmai bine ne sunt comune tuturor, inclusiv celebritatilor. Chiar daca vedetele au tot timpul dupa ele un hairstylist care sa aiba grija de parul lor, exista si zile in care coafura nu le sta exact asa cum si-ar dori.

De multe ori, incearca culori extravagante, experimenteaza diferite tunsori sau folosesc gresit extensiile, care le distrug parul si le inrautatesc aspectul fizic.

Kylie Jenner

Kylie Jenner are o frumusete aparte si ii place ca de multe ori sa experimenteze diferite coafuri. Ea poate trece de la o tunsoare bob colorata in negru si albastru, la extensii de par foarte lungi si  blonde. Pentru Kylie Jenner nu conteaza cat de indraznet este look-ul ei, mai ales ca detine si o afacere care se ocupa fix cu realizarea de extensii de par.

Pamela Anderson

Pamela Anderson este recunoscuta pentru extensiile de par de proaste calitate pe care le foloseste. Problema Pamelei Anderson este ca extensiile pe care le foloseste nu se potrivesc cu restul parului ei. Poti vedea cu usurinta unde se termina parul ei natural si unde incep extensiile. 

Citeste tot articolul si vezi imaginile pe www.perfecte.ro! 

Tweet