Prima Pagina Gossip Celebritati care au fost agresate in timpul liceului. Starurile care au avut probleme inainte de a deveni cunoscute

Celebritati care au fost agresate in timpul liceului. Starurile care au avut probleme inainte de a deveni cunoscute

Celebritati care au fost agresate in timpul liceului. Starurile care au avut probleme inainte de a deveni cunoscute
0 comentarii

Faima si succesul de care se bucura acum celebritatile sunt foarte departe de realitatea pe care au trait-o inainte sa devina persoane publice. In timp ce aceste vedete traiesc acum viata pe care si-au dorit-o, ele sunt dovada vie ca agresorii nu discrimineaza si sunt peste tot.

Justin Timberlake

Pare aproape imposibil sa asculti un post de radio la care sa nu fie difuzata o melodie de-a lui Justin Timberlake. Timberlake a reusit sa isi faca cunoscut numele, fiind un cantaret si un compozitor care reuseste prin piesele sale sa le atraga pe doamne si sa face pe oricine sa danseze. Daca acum Justin Timberlake se bucura de succes pe plan muzical, el a declarat pentru Ellen ca atunci cand era doar un copil, colegii se amuzau pe seama lui pentru ca era ocupat mai mult de arta si nu era preocupat de sport, ca toti copiii de varsta lui.

Rihanna

Rihanna are cate putin din toate. Are o voce exceptionala, muzica ei este cunoscuta la nivel international si are un aspect fizic foarte atragator si usor exotic. In timp ce cantareata este o aparitie constanta atat in topurile muzicale, cat si in paginile revistelor populare, ea a declarat in repetate randuri ca a trecut prin momente penibile si a fost agresata pe toata perioada liceului. Rihanna a dovedit ca poti trece peste orice atata timp cat te concentrezi asupra pasiunilor tale.

Demi Lovato

Chiar daca si-a inceput cariera in actorie la 10 ani in show-ul “Barney and Friends”, a jucat in mai multe productii Disney si si-a construit o cariera muzicala de succes, Demi Lovato a fost sincera si a recunoscut ca s-a luptat foarte mult pentru a le castiga increderea celor din jur. Revista People a scris ca vedeta a fost agresata atat de puternic incat a trebuit sa urmeze un tratament pentru problemele de alimentatie pe care le-a dezvoltat in urma acestor agresiuni. Prin tratament, dar si invatand sa se iubeasca pe sine, Demi Lovato a reusit sa depaseasca problemele din trecut, iar acum lucreaza la campanii antiagresiune.

 

Continuarea pe www.perfecte.ro.

Tweet