Prima Pagina Gossip Cele mai reusite aparitii nud. Scenele fierbinti care le-au scos in evidenta vedetelor corpurile intens lucrate la sala

Cele mai reusite aparitii nud. Scenele fierbinti care le-au scos in evidenta vedetelor corpurile intens lucrate la sala

Cele mai reusite aparitii nud. Scenele fierbinti care le-au scos in evidenta vedetelor corpurile intens lucrate la sala
0 comentarii

Scene nud pline de bun gust au impresionat cinefilii in ultimii ani. "Gone Girl", "Titanic" sau "Fifty Shades of Grey" au demonstrat ca pot filma trupul astfel incat sa nu para vulgar pentru public, indiferent de pereferintele in materie de film.

Chanel Iman in "Dope"

Topmodelul a renuntat la inhibitii si la haine in filmul "Dope", pentru o scena in care personajul ei e in stare de ebrietate si incearca sa seduca un barbat. "A fost sansa perfecta pentru a-mi demonstra calitatile de actrita pentru ca Lily era complet diferita de mine. Multe ar fi refuzat rolul din cauza nuditatii, dar eu sunt obisnuita sa pozez topless. Nuditatea este o arta", a spus tanara.

Dakota Johnson in "Fifty shades of Grey"

"Normal ca mi-am dorit sa arat perfect in scenele nud si am mers la sala pentru asta", a spus tanara actrita care joaca rolul Anastasiei Steele. Dakota a marturisit chiar ca si-a schimbat stilul de epilat pentru a da viata personajului inocent din seria atat de indragita.

Ben Affleck in "Gone girl"

Starul a creat reale controverse dupa lansarea filmului "Gone Girl". Desi apare doar timp de cateva secunde complet nud, Ben Affleck a devenit tinta mai multor articole si interviuri televizate. Fosta lui sotie, Jennifer Garner, a glumit chiar pe seama secventelor, spunandu-le tuturor doamnelor care i-au admirat sotul: "Cu placere".

Vezi imagini pe www.perfecte.ro

Tweet