Prima Pagina Gossip Cele mai mari scandaluri intre celebritati. Cine a vorbit-o de rau pe Rihanna si cine a denigrat-o pe Taylor Swift

Cele mai mari scandaluri intre celebritati. Cine a vorbit-o de rau pe Rihanna si cine a denigrat-o pe Taylor Swift

Cele mai mari scandaluri intre celebritati. Cine a vorbit-o de rau pe Rihanna si cine a denigrat-o pe Taylor Swift
0 comentarii

Cantareata Lorde nu le vede cu ochi buni pe cele doua prietene din showbiz, Selena Gomez si Taylor Swift.

Despre hitul Selenei "Come & Get It", Lorde nu are chiar cea mai buna parere. "Eu sunt o feminista si tema cantecului este: "Cand esti tu gata, vino la mine". M-am saturat ca femeile sa fie vazute asa. Am niste principii destul de puternice si nu ma pot abtine sa nu mi le exprim", a spus Lorde.

Cat despre Taylor Swift, Lorde a spus: "Taylor este atat de impecabila si de neegalat incat nu cred ca este un model pozitiv pentru tinerele fete. Eu nu o sa fiu niciodata ca Taylor Swift".

Miley Cyrus a suparat-o pe Sinead O'Connor cand a spus ca videoclipul piesei Wrecking Ball a fost inspirat de Nothing Compares 2 U. Atat i-a trebuit lui Sinead, care i-a adresat lui Miley o scrisoare deschisa. "Nimic bun nu poate sa apara pe termen lung daca vei accepta sa te lasi exploatata. Te rog, pe viitor, sa refuzi atunci cand ti se va cere sa te prostituezi", afirma Sinnead O'Connor in acea scrisoare deschisa.

Vezi pe www.perfecte.ro cine a spus despre Taylor Swift ca "nu este prea draguta" si despre Rihanna ca apare prea dezbracata.

Tweet