Prima Pagina Gossip Cele 5 nasteri nu si-au pus amprenta asupra siluetei. Cat de bine arata abdomenul lui Nicole Murphy, la 48 de ani

Cele 5 nasteri nu si-au pus amprenta asupra siluetei. Cat de bine arata abdomenul lui Nicole Murphy, la 48 de ani

Cele 5 nasteri nu si-au pus amprenta asupra siluetei. Cat de bine arata abdomenul lui Nicole Murphy, la 48 de ani
0 comentarii

La 48 de ani, Nicole Murphy pare mai degraba o adolescenta, nici degraba o femeie care se apropie spre implinirea a jumatate de secol.

La cea mai recenta aparitie in public, la o petrecere organizata inaintea lansarii sezonului doi pentru Global Beauty Masters, vedeta a facut senzatie intr-o tinuta care i-a pus in valoare toate atuurile fizice.

Fosta sotie a lui Eddie Murphy a purtat o fusta tip creion cu talie inalta si un top cu maneci lungi care i-au lasat la vedere abdomenul plin de patratele. 

Nicole Murphy i-a fost alaturi starului de la Hollywood timp de 13 ani, in ciuda diferitelor scandaluri in care comedianul a fost implicat. Nicole Murphy a fost casatorita cu Eddie Murphy intre 1993 si 2006, iar cei doi au impreuna 5 copii. O perioada de timp a lucrat ca model, actrita si cantareata, insa succesul l-a cunoscut in 2008 cand a devenit una dintre gazdele show-ului Hollywood Exes.

La sfarsitul anului trecut, Nicole Murphy a fost vazuta in compania lui Nick Cannon, fostul sot al lui Mariah Carey, insa cei noi nu au confirmat ca intre ei ar fi existat vreo legatura amoroasa.

Vezi imaginile pe www.protv.ro! 

Tweet