Prima Pagina Gossip Cat de mult s-a cizelat Kim Kardashian. Acum e o "lady", insa in urma cu 10 ani avea manifestari nedemne de o doamna

Cat de mult s-a cizelat Kim Kardashian. Acum e o "lady", insa in urma cu 10 ani avea manifestari nedemne de o doamna

Cat de mult s-a cizelat Kim Kardashian. Acum e o  lady , insa in urma cu 10 ani avea manifestari nedemne de o doamna
0 comentarii

Fie ca va place sau nu, Kim Kardashian este, in momentul actual, una dintre cele mai populare vedete. Nu e actrita, cantareata sau model, insa a stiut cum sa isi faca loc printre atatea celebritati la Hollywood. Mama, sotie si femeie de afaceri de succes, Kim a progresat de la "mana dreapta a lui Paris Hilton" la una dintre cele mai puternice femei din showbiz.

In ultimii ani, Kim Kardashian a evoluat enorm...din toate punctele de vedere. Arata complet diferit fata de acum 10 ani (in unele imagini par chiar doua persoane complet diferite!), iar din punct de vedere vestimentar diferenta este ca de la cer la pamant. Evolutia sa vestimentara a ajutat-o sa isi vada visul cu ochii in 2015, si anume sa apara pe coperta Vogue America. 

Insa, in ciuda tuturor acestor "imbunatatiri", Kim nu a reusit sa scape de statutul de vedeta care a devenit celebra datorita unei casete in care apare in ipostaze intime alaturi de un barbat. 

Oricat s-ar stradui sa fie o adevarata "lady", exista mereu cate o publicatie care sa ii aduca aminte de trecutul sau. Pe vreme cand era "asistenta personala" a lui Paris Hilton - mai precis ii cara gentile in deplasari si ii tinea companie la petreceri - Kim Kardashian era mult mai...libertina in manifestari.

Se lasa fotografiata dansand lasciv sau urcandu-se pe mese sau ...alintandu-se in compania unor barbati in fata paparazzilor. Bucurati-va de GALERIA FOTO pe www.perfecte.ro.

Tweet