Prima Pagina Gossip Cadoul surprinzator de banal pe care l-a primit Brooklyn Beckham cand a implinit 17 ani. Ce i-au luat David si Victoria

Cadoul surprinzator de banal pe care l-a primit Brooklyn Beckham cand a implinit 17 ani. Ce i-au luat David si Victoria

Cadoul surprinzator de banal pe care l-a primit Brooklyn Beckham cand a implinit 17 ani. Ce i-au luat David si Victoria
0 comentarii

S-a spus la un moment dat ca micutii familiei Beckham sunt cei mai cuminti copii din lume. David si Victoria au fost chiar laudati pentru felul in care i-au crescut pe cei patru copii.

O zi la cumparaturi cu copiii poate fi un adevarat calvar pentru parinti, insa nu este cazul lui David si al Victoriei. Ei i-au obisnuit de la o varsta frageda pe Brooklyn, Romeo, Cruz si Harper sa aprecieze ce au si sa nu tanjeasca la lucruri exagerat de scumpe.

Aceasta lectie pe care le-au oferit-o tine pana in ziua de azi, iar dovada este chiar darul pe care cei doi soti l-au facut baiatului lor cel mare cand a primit 17 ani.

Desi multi se asteptau la o masina, o motocicleta sau vreun gadget scump, Brooklyn a primit... prima lui lectie de condus de la parinti. Adolescentul le-a multumit parintilor pentru aceasta surpriza si a publicat pe Instagram o poza cu el de cand era mic pentru a marca acest moment special din viata lui:

Imaginea pe protv.ro.

 

Thank you everyone for the birthday wishes ❤️Looking forward to my first driving lesson ✌

Tweet