Prima Pagina Gossip Bella Thorne, intr-o pereche de blugi pe care si surorile Kardashian n-ar indrazni sa o poarte. Cum arata jeansii ei

Bella Thorne, intr-o pereche de blugi pe care si surorile Kardashian n-ar indrazni sa o poarte. Cum arata jeansii ei

Bella Thorne, intr-o pereche de blugi pe care si surorile Kardashian n-ar indrazni sa o poarte. Cum arata jeansii ei
0 comentarii

Nici macar surorile Kardashian nu au blugi atat de rupti si "inzorzonati" :) Si ele sunt cele mai mari fane ale pantalonilor rupti! Insa de data aceasta Bella Thorne le-a intrecut :) 

Blugii rupti sunt in tendinte, insa unele vedete merg pana la extreme. Clanul Kardashian - si il includem aici si pe Kanye West - are o adevarata colectie de blugi din care lipsesc bucati impresionante de material :) Pielea la vedere este sexy, dar "sexy" este cuvantul de baza in cea mai celebra familie de la televizor.

Insa surorile Kardashian/Jenner si-au gasit "nasul" :) Este vorba de tanara Bella Thorne, care la cea mai recenta iesire in club alaturi de iubitul sau, chipesul Gregg Sulkin, a purtat o pereche de jeans foarte rupti, cu o multime de paiete stralucitoare aplicate.

Tanara in varsta de 18 ani si-a combinat excentricii jeansi cu o pereche de sandale albastre, un maieu mulat si ...o capa de blana.

Imaginile pe www.perfecte.ro.

Tweet