Prima Pagina Gossip Asa arata pe vremea cand era Scary Spice alaturi de Spice Girls. Dupa ani de zile, Mel B este complet transformata si face furori la plaja

Asa arata pe vremea cand era Scary Spice alaturi de Spice Girls. Dupa ani de zile, Mel B este complet transformata si face furori la plaja

Asa arata pe vremea cand era Scary Spice alaturi de Spice Girls. Dupa ani de zile, Mel B este complet transformata si face furori la plaja
0 comentarii

Melanie Brown a fost cunoscuta, pe parcursul timpului, ca Melanie B, Mel B. si Scary Spice. Fosta membra a grupului Spice Girls este insa complet transformata acum, desi este o femeie plina de viata.

Cele mai recente imagini pe care fotografii le-au surprins demonstreaza ca Mel B este una dintre vedetele care au parte de multa distractie chiar si dupa varsta de 40 ani. Mai mult decat atat, Melanie arata foarte bine in costumul de baie pe care a ales sa il poarte pe plajele din Turcia.

Imbracata intr-un costum de baie alb, din doua piese, cantareata pare sa fi avut parte de o zi foarte buna alturi de sotul sau, Stephen Belefonte.


Mama a 3 copii, Mel are un corp pe care il etaleaza fara probleme si care arata ca un corp cu forme voluptoase poate arata exemplar daca este tonifiat.


Melanie si Stephen sunt casatoriti din anul 2007 si au impreuna o fetita in varsta de 4 ani, Madison. Melanie are alti doi copii, Angel Iris in varsta de 8 ani si Phoenix, in varsta de 17 ani, din relatiile anterioare pe care le-a avut cu Eddie Murphy si Jimmy Gulzar.

Tu ce parere ai, seamana cu vechea Scary Spice?

Sursa foto: Splash

Tweet