Prima Pagina Gossip Aparitie sexy pentru femeia cu cel mai frumos bust natural. Cum s-a lasat pozata Emily Ratajkowski in costum de baie

Aparitie sexy pentru femeia cu cel mai frumos bust natural. Cum s-a lasat pozata Emily Ratajkowski in costum de baie

PrintarePrintare Trimite unui prietenTrimite unui prieten 7 ianuarie 2016 16:08
Aparitie sexy pentru femeia cu cel mai frumos bust natural. Cum s-a lasat pozata Emily Ratajkowski in costum de baie
0 comentarii

Emily Ratajkowski si-a petrecut vacanta de iarna intr-o locatie exotica, ce i-a permis sa poarte tinute sexy si sa se pozeze in ipostaze provocatoare.

Tanara de 24 de ani a postat o fotografie pe contul de Instagram, unde este urmarita de peste 4,3 milioane de fani, in care apare imbracata intr-un costum de baie minuscul, format din doua piese.

Fara machiaj, cu parul desfacut, Emily s-a lasat pozata intr-o ipostaza destul de provocatoare, care i-a pus in evidenta atuurile fizice, mai ales busutul generos, dar si talia extrem de mica.

Emily Ratajkowski a devenit cunoscuta la nivel international dupa ce a jucat in Gone Girl, alaturi de Ben Affleck, in 2014. Modelul a aparut si in cateva videoclipuri de succes, dar si in numeroase pictoriale pentru reviste celebre. 

Daca pe Instagram prefera sa se pozeze topless si sa lase cat mai multa piele la vedere, cabd vine vorba de covorul rosu, ea mizeaza pe factorul seductiei si alege accesorii de efect sau proportii care starnesc imaginatia pentru a iesi in evidenta.

Vezi imaginea pe www.perfecte.ro! 

 

 

Tweet