Prima Pagina Gossip Aparitie rara pentru Angelina Jolie alaturi de copiii ei. Cat de mari au crescut mostenitorii cuplului Brad-Jolie

Aparitie rara pentru Angelina Jolie alaturi de copiii ei. Cat de mari au crescut mostenitorii cuplului Brad-Jolie

Aparitie rara pentru Angelina Jolie alaturi de copiii ei. Cat de mari au crescut mostenitorii cuplului Brad-Jolie
0 comentarii

Angelina Jolie a fost prezenta la premiera din Hollywood a filmului animat Kung Fu Panda 3, unde a fost insotita de cinci dintre cei sase copii ai cuplului Brad-Pitt.

Actrita de 40 de ani nu si-a putut ascunde entuziasmul atunci cand a pasit pe covorul rosu alaturi de Pax (12 ani), Zahara (11 ani), Shiloh (9 ani), Vivienne si Knox (7 ani), singurul care a lipsit fiind Madoxx (14 ani).

Imbracati in tinute normal pentru varsta lor, majoritatea in nuante de alb si negru, cei cinci s-au comportat exemplar, cei care au atras atentia fiind Shiloh si Vivienne. Daca micuta de 9 ani continua sa fie adepta unui stil vestimentar mai degraba baietos, Vivienne se transforma in copia fidela a Angelinei.

Pentru acest eveniment, Angelina Jolie a optat pentru un outfit simplu, imbracandu-se intr-o rochie scurta, neagra, creatie Saint Laurent, la care a accesorizat o pereche de pantofi stiletto de aceeasi culoare.  

Citeste tot articolul si vezi imaginile pe www.perfecte.ro! 

Tweet