Prima Pagina Gossip A fost idolul a milioane de adolescenti. Cat de bine arata acum Dulce Maria si ce schimbare de look si-a facut

A fost idolul a milioane de adolescenti. Cat de bine arata acum Dulce Maria si ce schimbare de look si-a facut

A fost idolul a milioane de adolescenti. Cat de bine arata acum Dulce Maria si ce schimbare de look si-a facut
0 comentarii

Dupa succesul pe care l-a avut pe plan profesional cu serialul si trupa Rebelde/RBD, Dulce Maria si-a continuat cariera artistica, orientandu-se mai mult spre partea de actorie. 

In urma cu cateva zile, arista din Mexic a lansat un nou single, Dejarte de Amar, ocazie pentru care a adoptat un look mai sofisticat, care o face sa arate ca o adevarata lady. 

Vedeta de 30 de ani a renuntat la machiajele stridente, iar acum prefera un make-ul natural, iar de obicei isi pune buzele in evidenta prin intermediul rujurilor in nuante de rosu, iar in ceea ce priveste coafura alege varianta buclelor lejere. 

Aleasa de mai multe reviste una dintre cele mai sexy femei din lume, Dulce Maria s-a implicat in numeroase actiuni caritabile, pe plan personal lucrurile nefiind prea bune pentru ea. Printre cei cu care a fost impreuna se numara si Alfonso Herrera, Guillermo Ocha, Pablo Lyla si Luis Rodrigo Reyes.   

Vezi si alte imagini pe www.protv.ro! 

Tweet