Prima Pagina Gossip A facut tot ce i-a stat in putinta pentru a semana cu o papusa. Cum arata Victoria Wild dupa operatii de 40.000 dolari

A facut tot ce i-a stat in putinta pentru a semana cu o papusa. Cum arata Victoria Wild dupa operatii de 40.000 dolari

A facut tot ce i-a stat in putinta pentru a semana cu o papusa. Cum arata Victoria Wild dupa operatii de 40.000 dolari
0 comentarii

Era o femeie ca oricare alta, dar la 27 de ani a inceput sa-si faca operatii estetice si nu s-a mai oprit pana nu a ajuns sa semene cu o papusa. Victoria Wild spune insa ca e foarte mandra de felul in care arata.

La 30 de ani, letona Victoria Wild sustine ca vrea sa arate ca o papusa gonflabila in dimensiuni reale si ca e foarte mandra de transformarea prin care a trecut pana acum: "De cand ma stiu mi-am dorit sa fiu sexy. M-a atras aspectul papusilor si faptul ca emana sex-appeal desi sunt doar obiecte", a spus femeia care a absolvit Facultatea de Administratie si Afaceri.

Victoria a inceput sa lucreze in moda la 27 de ani si prima operatie si-a facut-o pentru a-si mari sanii. Apoi, au urmat alte interventii, care i-au golit conturile de 40.000 de dolari. Odata ce si-a modificat aspectul, a plecat din Letonia si a inceput sa lucreze in domeniul promotiilor, in Franta si Italia.

Citeste continuarea si vezi imaginile AICI

Tweet