Prima Pagina Gossip A avut cel mai pretios trofeu alaturi de el la premiile Grammy. Justin Bieber, extrem de grijuliu fata de fatele mai mic

A avut cel mai pretios trofeu alaturi de el la premiile Grammy. Justin Bieber, extrem de grijuliu fata de fatele mai mic

A avut cel mai pretios trofeu alaturi de el la premiile Grammy. Justin Bieber, extrem de grijuliu fata de fatele mai mic
0 comentarii

Justin Bieber a demonstrat ca poate avea si un alt comportament decat cel pentru care e mereu in atentia publicului, iar la gala de decernare a premiilor Grammy a impresionat pe toata lumea cu atentia pe care i-a acordat-o fratelui mai mic.

Celebrul cantaret a venit pe covorul rosu insotit de Jaxon, cei doi fiind imbracati in costume asemanatoare, eleganti si foarte simpatici. Tanarul de 21 de ani a avut grija de micutul de sase ani, l-a pupat si s-au pozat in diverse ipostaze funny.

Justin Bieber a purtat un costum format dintr-o pereche de pantaloni negri si sacou alb, cu camasa neagra, in timp ce adorabilul Jaxon a purtat u costum negru, cu camasa alba. 

Cantaretul canadian a castigat premiul Grammy pentru cea mai buna piesa dance, Where Are U Now, pe care a realizat-o in colaborare cu Skrillex si Diplo.

Justin Bieber s-a nascut in Ontario, in urma cu 21 de ani, parintii acestuia despartindu-se la scurt timp dupa nasterea lui. Daca despre mama cantaretului, Patricia Mallette, nu s-a scris nimic despre viata personala, tatal sau si-a refacut viata, acesta avand inca doi copii, pe Jasmyn (2009) si Jaxon (2010), cu care Justin tine legatura.

 

Imaginile pe perfecte.ro.

Tweet