Prima Pagina Gossip A avut cel mai pretios trofeu alaturi de el la premiile Grammy. Justin Bieber, extrem de grijuliu fata de fatele mai mic

A avut cel mai pretios trofeu alaturi de el la premiile Grammy. Justin Bieber, extrem de grijuliu fata de fatele mai mic

PrintarePrintare Trimite unui prietenTrimite unui prieten 17 februarie 2016 10:57
A avut cel mai pretios trofeu alaturi de el la premiile Grammy. Justin Bieber, extrem de grijuliu fata de fatele mai mic
0 comentarii

Justin Bieber a demonstrat ca poate avea si un alt comportament decat cel pentru care e mereu in atentia publicului, iar la gala de decernare a premiilor Grammy a impresionat pe toata lumea cu atentia pe care i-a acordat-o fratelui mai mic.

Celebrul cantaret a venit pe covorul rosu insotit de Jaxon, cei doi fiind imbracati in costume asemanatoare, eleganti si foarte simpatici. Tanarul de 21 de ani a avut grija de micutul de sase ani, l-a pupat si s-au pozat in diverse ipostaze funny.

Justin Bieber a purtat un costum format dintr-o pereche de pantaloni negri si sacou alb, cu camasa neagra, in timp ce adorabilul Jaxon a purtat u costum negru, cu camasa alba. 

Cantaretul canadian a castigat premiul Grammy pentru cea mai buna piesa dance, Where Are U Now, pe care a realizat-o in colaborare cu Skrillex si Diplo.

Justin Bieber s-a nascut in Ontario, in urma cu 21 de ani, parintii acestuia despartindu-se la scurt timp dupa nasterea lui. Daca despre mama cantaretului, Patricia Mallette, nu s-a scris nimic despre viata personala, tatal sau si-a refacut viata, acesta avand inca doi copii, pe Jasmyn (2009) si Jaxon (2010), cu care Justin tine legatura.

 

Imaginile pe perfecte.ro.

Tweet