Prima Pagina Film Vestea pe care fanele "Fifty Shades of Grey" o asteptau cu sufletul la gura. Ce s-a aflat despre productia erotica

Vestea pe care fanele "Fifty Shades of Grey" o asteptau cu sufletul la gura. Ce s-a aflat despre productia erotica

Vestea pe care fanele  Fifty Shades of Grey  o asteptau cu sufletul la gura. Ce s-a aflat despre productia erotica
0 comentarii

Asteptarea a luat sfarsit pentru fanele seriei de carti "Fifty Shades of Grey". In urma cu putin timp, vestea pe care si-au dorit sa o primeasca a venit in sfarsit!

Scriitoarea E.L. James, autoarea celebrei serii de romane erotice, a publicat pe contul ei oficial de Instagram o imagine care anunta inceperea filmarilor pentru cel de-al doilea film, "Fifty Shades Darker".

"Ziua 1 de #FSD. Mult noroc tuturor celor din echipa de filmare si actorilor <3", a scris britanica de 52 de ani care a devenit milioanara dupa ce a lansat romanele atat de indragite de femeile din intreaga lume.

 

 

Day one #FSD Good luck to all the cast and crew ❤️

A photo posted by E L James (@erikaljames) on Feb 16, 2016 at 9:01am PST


Vestea legata de inceperea proiectului a venit la scurt timp dupa ce Kim Basinger a anuntat ca si ea va face parte din grupul de actori noi ai filmului. Celebra actrita de Oscar va juca rolul Elenei Lincoln, supranumita Mrs. Robinson, prima iubita dominatrix a lui Christian Grey, mult mai mare decat el.

Continuarea pe www.perfecte.ro.

Tweet