Prima Pagina Film Vestea despre "50 Shades Of Grey" pe care fanii nu si-au dorit sa o auda. Ce s-a aflat recent despre film

Vestea despre "50 Shades Of Grey" pe care fanii nu si-au dorit sa o auda. Ce s-a aflat recent despre film

Vestea despre  50 Shades Of Grey  pe care fanii nu si-au dorit sa o auda. Ce s-a aflat recent despre film
0 comentarii

A facut incasari record si a cucerit milioane de doamne si domnisoare din intreaga lume. Chiar si asa, filmul "50 Shades of Grey" nu a reusit sa convinga toate tipurile de public.

Spre nemultumirea celor care adora filmul si prestatiile lui Jamie Dornan si a Dakotei Johnson, filmul inspirat de cartea scrisa de E. L. James a fost nominalizat la Premiile Razzie 2016, cunoscute si ca Zmeura de Aur sau "anti-Oscarurile" industriei de film

Gala ofera trofee pentru cele mai proaste pelicule si prestatii actoricesti ale anului anterior, iar "50 Shades of Grey", "Pixels", "Jupiter Ascending" si "Paul Blart: Mall Cop 2" au obtinut fiecare cate sase nominalizari. Potrivit AgerPres, pe locul urmator se afla "Fantastic Four", care intra in cursa pentru distinctiile de la cinci categorii.

Pentru trofeul destinat celei mai proaste interpretari a unui rol masculin lupta se da intre Johhny Depp ("Mortdecai"), Jamie Dorman ("50 Shades of Grey"), Adam Sandler — candidat la aceste premii in cinci ani consecutivi (pentru "Pixels" si "The Clobber") si Channing Tatum ("Jupiter Ascending").

Distinctia pentru cea mai proasta prestatie intr-un rol feminin va reveni uneia dintre urmatoarele vedete: Dakota Johnson ("50 Shades of Grey"), Mila Kunis ("Jupiter Ascending"), Jennifer Lopez ("Obsesion") si Gwyneth Paltrow ("Mortdecai").

Tweet