Prima Pagina Film Se poate spune ca formeaza cuplul perfect. Blake Lively si Ryan Reynolds, seducator de frumosi la un eveniment

Se poate spune ca formeaza cuplul perfect. Blake Lively si Ryan Reynolds, seducator de frumosi la un eveniment

Se poate spune ca formeaza cuplul perfect. Blake Lively si Ryan Reynolds, seducator de frumosi la un eveniment
0 comentarii

Blake Lively si Ryan Reynolds au fost prezenti la evenimentul organizat la Casa Alba cu ocazia vizitei prim ministr-ului Canadei in Statele Unite.

Cei doi au iesit imediat in evidenta, aparitia lor fiind una fermecatoare, atat datorita frumusetii fizice, cat si a prezentei angelice in postura de cuplu.

Blake Lively a stralucit la propriu si la figurat intr-o rochie argintie, creatie Ralph & Russo, in timp ce actorul a purtat un costum albastru inchis. 

Blake si Ryan au facut pasul cel mare dupa doar un an de relatie si s-au casatorit in mare secret, spre nemultumirea fanilor. Ceremonia s-a desfaurat in secret, iar Blake a purtat o rochie creata de celebrul brand Marchesa, pe care a accesorizat-o cu un buchet Kate Berry, format din iasomie roz, hortensii si cinenraria, cunoscuta si sub numele de "floare de cenusa".

In urma cu un an, cei doi au devenit si parinti. Desi nu au vrut nicidecum sa permita presei sa le invadeze viata privata, jurnalistii au aflat cu greu ca in luna decembrie Blake a nascut primul copil al cuplului, o fetita.

Citeste tot articolul si vezi imaginile pe www.perfecte.ro! 

Tweet