Prima Pagina Film Se naste o idila? Katy Perry si Orlando Bloom, surprinsi flirtand la petrecerea de dupa Globurile de Aur

Se naste o idila? Katy Perry si Orlando Bloom, surprinsi flirtand la petrecerea de dupa Globurile de Aur

Se naste o idila? Katy Perry si Orlando Bloom, surprinsi flirtand la petrecerea de dupa Globurile de Aur
0 comentarii

Sunt singuri, frumosi si nu au facut un secret din faptul ca se plac la petrecerea data de Weinstein Co. si Netflix dupa Globurile de Aur. Katy Perry si Orlando Bloom au starnit presa cand au fost surprinsi flirtand intr-una din cele mai stralucitoare seri din Hollywood.

Potrivit celor prezenti la eveniment, Katy Perry si Orlando Bloom au stat departe de restul vedetelor si au dansat si stat de vorba jumatate de seara intr-un colt retras al locatiei de lux. Apoi, ei au fost vazuti plecand impreuna de la eveniment si indreptandu-se catre un alt after-party.

Dupa ce s-au distrat la petrcerea data de Weinstein Co. si Netflix, cei doi au aparut impreuna la un eveniment Fox, unde au stat din nou impreuna.

Se spune ca Orlando nu s-a putut dezlipi ochii de pe Katy Perry cea sexy, care a impresionat intr-o rochie de un roz fondant cu decolteu amplu la Globurile de Aur. Fostul sot al Mirandei Kerr a dansat cu artista si a ignorat alte prezente feminine, semn ca Perry chiar i-a cazut cu tronc.

Iata cateva ipostaze interesante in care i-au surprins paparazzii pe www.perfecte.ro.

 

 

Tweet