Prima Pagina Film Rivala Thaliei din "Sarmana Maria", la 19 ani de la incheierea serialului. Cum arata acum Itati Cantoral

Rivala Thaliei din "Sarmana Maria", la 19 ani de la incheierea serialului. Cum arata acum Itati Cantoral

Rivala Thaliei din  Sarmana Maria , la 19 ani de la incheierea serialului. Cum arata acum Itati Cantoral
0 comentarii

A dat viata unuia dintre cele mai detestate personaje negative ale anilor '90. Itati Cantoral, cunoscuta ca Soraya din "Sarmana Maria", are acum 40 de ani si continua sa fie activa in showbizul mexican. 

Pentru actrita originara din Mexic timpul pare sa se fi oprit din loc, dovada si cele mai recente aparitii publice, dar si imaginile postate pe retelele de socializare.

Itati Cantoral, candva bruneta si cu o tunsoare bob care i-a devenit emblematica, s-a vopsit blond si a slabit considerabil. Machiata, aranjata, cu parul lung si un zambet dezarmant, actrita prefera sa tina constant legatura cu fanii ei de pe retelele de socializare si publica tot felul de imagini din viata ei de zi cu zi.

Fie ca se lasa pozata inainte de a intra pe mana specialistilor in make-up si hairstyle, fie ca este deja aranjata pana la cel mai mic detaliu, Itati demonstreaza ca are incredere in ea si ca la 40 de ani se simte la fel de bine ca la 20, pe cand juca rolul diabolicei Soraya.

Vezi imaginile pe www.perfecte.ro!

Tweet