Prima Pagina Film Povestea de dragoste ca-n basme pentru Jake T. Austin. Cum si-a gasit iubita vedeta din Wizard of Weverly Place

Povestea de dragoste ca-n basme pentru Jake T. Austin. Cum si-a gasit iubita vedeta din Wizard of Weverly Place

Povestea de dragoste ca-n basme pentru Jake T. Austin. Cum si-a gasit iubita vedeta din Wizard of Weverly Place
0 comentarii

In urma cu cinci ani, Danielle Caesar, o tanara care la vremea respectiva avea 17 ani, l-a intalnit pentru prima data pe Jake T Austin, starul din Wizard of Weverly Place, pentru care avea o obsesie. 

In 2009, pe cand Jake juca alaturi de Selena Gomez in celebra productie Disney, Danielle Caesar avea o pasiune pentru tanarul actor, caruia ii scria numeroase mesaje pe retelele de socializare prin intermediul carora isi arata sentimentele pentru el. 

"Esti minunat: cred ca vrei sa stii asta :)", "Este rau daca vreau sa te pup? Esti atat de tare!" sunt doar cateva dintre postarile tinerei din vremea respectiva. 

Dupa ce a jucat in Wizard of Weverly Place, Jake T Austin a obtinut un rol in serialul The Fosters, iar din 2011 a inceput sa o urmareasca pe retelele de socializare, iar intre timp cei doi au ajuns sa se cunoasca si sa se indragosteasca, dovada si recenta fotografie publicata pe Instagram de actor.

Continuarea si imaginile pe www.perfecte.ro.

Tweet