Prima Pagina Film Paris Jackson, aparitie incantatoare la Golden Globes after party. Cat de frumoasa a fost fiica Regelului Muzicii Pop

Paris Jackson, aparitie incantatoare la Golden Globes after party. Cat de frumoasa a fost fiica Regelului Muzicii Pop

Paris Jackson, aparitie incantatoare la Golden Globes after party. Cat de frumoasa a fost fiica Regelului Muzicii Pop
0 comentarii

La 18 ani, fiica lui Michael Jackson s-a transformat intr-o tanara incantatoare. Aceasta a fost una dintre principalele atractii ale petrecerii de dupa decernarea Golden Globes.

Imbracata intr-o rochie lunga, cu motive florale si cu spatele gol, Paris Jackson si-a etalat multimea de tatuaje la o petrecere plina de vedete. Machiata discret, in tonuri nude, Paris si-a pus perfect in valoare superbii ochi albastri. In ultimii ani, tanara este intr-o continua transformare. Look-ul ei a suferit modificari majore: de la fetita timida cu parul lung, Paris s-a transformat intr-o adolescenta rebela care isi schimba culoarea parului o data pe luna. Acum, tanara este tunsa scurt si vopsita blond, look care i se potriveste perfect.
 

La scurt timp dupa ce a implinit 18 ani, Paris Jackson a inceput sa-si acopere pielea cu tatuaje. Criticile la adresa ei nu au intarziat sa apara si, desi a incercat sa le ignore o vreme, adolescenta a decis sa le raspunda celor care comenteaza negativ. 

Continuarea si imaginile pe perfecte.ro

 

Tweet