Prima Pagina Film O mai stii pe vampirita Alice din "Twilight"? Ashley Greene, surprinsa de paparazzi cu noul iubit. Cum arata acum

O mai stii pe vampirita Alice din "Twilight"? Ashley Greene, surprinsa de paparazzi cu noul iubit. Cum arata acum

O mai stii pe vampirita Alice din  Twilight ? Ashley Greene, surprinsa de paparazzi cu noul iubit. Cum arata acum
0 comentarii

Cea care a dat viata personajului Alice Cullen din seria de filme "Twilight" a fost surprinsa in ipostaze tot mai fericite alaturi de noul ei iubit, Josh Henderson. La trei ani de la terminarea filmarilor, ea inca ii surprinde pe fani.

A avut o relatie esuata cu colegul de platou Jackson Rathbone (Jasper Hale) si multe alte legaturi cu actori celebri precum Chace Crawford, Joe Jonas si Reeve Carney. Se spune insa ca Ashley Greene a reusit, in sfarsit, sa-si gaseasca jumatatea.

In urma cu putin timp, actrita din "Twilight" a fost surprinsa de paparazzi pe aeroportul din L.A alaturi de noul partener, si a parut linistita si implinita. Desi intr-o zi normala din viata ei, vedeta i-a surprins pe fani cu un look natural, care emana energie pozitiva.

Se spune ca lui Ashley ii este foarte bine alaturi de Josh Henderson si ca discretia de care dau ambii dovada cand vine vorba de presa este benefica pentru relatia lor. Barbatul evita obiectivele indiscrete ale paparazzilor si incearca sa tina relatia pe care o are cu actrita cat mai privata si intima cu putinta. Si functioneaza!

Citeste tot articolul si vezi imaginile pe www.perfecte.ro!

Tweet