Prima Pagina Film Lily din Hannah Montana traieste o frumoasa poveste de dragoste. Cine e si cum arata iubitul prietenei lui Miley Cyrus

Lily din Hannah Montana traieste o frumoasa poveste de dragoste. Cine e si cum arata iubitul prietenei lui Miley Cyrus

Lily din Hannah Montana traieste o frumoasa poveste de dragoste. Cine e si cum arata iubitul prietenei lui Miley Cyrus
0 comentarii

Dupa succesul pe care l-a avut in show-ul Hannah Montana, cariera si comportamentul lui Emily Osment au avut o directie total diferita decat cea a lui Miley Cyrus, colega ei din productia Disney.

Chiar daca a renuntat la lumea magica a copilariei, vedeta a mai primit roluri speciale in filme ca "Life with Boys" sau "Family Guys", iar anul acesta a interpretat rolul lui Shelby in filmul "Kiss Me".

Nici la capitolul modeling actrita nu sta deloc rau. Frumusetea si trupul tras prin inel o recomanda pentru lumea podiumului. In 2012, Emily a fost imaginea celebrului brand de jeansi Vanilla Star, iar in vara aceluiasi an a lansat o colectie de haine Hannah Montana pentru care a ajutat si la design.

Emily Osment a imbratisat o atitudine noua, ceva mai indrazneata, ea incepand sa poarte haine mai excentrice si sa pozeze mai provocator. Actrita care joaca acum in productia ABC "Young and hungry" tine in permanenta legatura cu fanii ei prin intermediul retelelor de socializare si le arata care este noul ei stil.

Citeste tot articolul si vezi imaginile pe www.perfecte.ro!

Tweet