Prima Pagina Film Kim Kardashian, 4 look-uri total diferite in numai 2 saptamani. Care sunt schimbarile prin care a trecut

Kim Kardashian, 4 look-uri total diferite in numai 2 saptamani. Care sunt schimbarile prin care a trecut

PrintarePrintare Trimite unui prietenTrimite unui prieten 23 februarie 2016 15:33
Kim Kardashian, 4 look-uri total diferite in numai 2 saptamani. Care sunt schimbarile prin care a trecut
0 comentarii

Kim Kardashian este destul de conservatoare in ceea ce priveste look-ul sau, insa in ultimele doua saptamani i-a placut sa experimenteze. Vedeta de reality show si-a schimbat parul si coafura de 4 ori, trecand de la brunet la blond si inapoi la brunet cum numai o celebritate o poate face.

Sa facem o scurta recapitulare :) Imediat dupa nastere, Kim Kardashian a adoptat o impletitura la care pur si simplu nu mai parea dispusa sa renunte. Si chiar a tinut-o aproximativ doua luni si jumatate, ceea ce pentru ea este un adevarat record. A purtat-o pana de curand, chiar si in varianta blonda :)

Deci cand s-a plictisit de impletitura olandeza in varianta bruneta, a apelat la un truc care i-a transformat parul in blond, dar cel mai probabil fara sa si-l vopseasca, avand in vedere ca peste cateva zile a fost din nou bruneta.Oricum, in familia Kardashian extensiile si perucile sunt un lucru cat se poate de obisnuit.

Continuarea si imaginile pe www.perfecte.ro.

Tweet