Prima Pagina Film Kendall Jenner, cea mai cool matusa din showbiz. Cum a fost surprinsa tanara alaturi de Penelope, fiica lui Kourtney

Kendall Jenner, cea mai cool matusa din showbiz. Cum a fost surprinsa tanara alaturi de Penelope, fiica lui Kourtney

Kendall Jenner, cea mai cool matusa din showbiz. Cum a fost surprinsa tanara alaturi de Penelope, fiica lui Kourtney
0 comentarii

Cu paparazzi mereu pe urmele lor, fetele din clanul Kardashian-Jenner nu pot trece neobservate, astfel ca fiecare iesire in public se transforma intr-un adevarat spectacol.

La inceputul saptamanii, Kendall, Kourtney si micuta Penelope au fost surprinse in timp ce se indreptau spre o cafenea din Los Angeles pentru a servi micul-dejun.

Tanara de 20 de ani s-a facut remarcata atat datorita tinutei simple, dar de efect cu care si-a pus in valoare fizicul de model, cat si prin atentia deosebita pe care i-a acordat-o nepoatei de trei ani.

Kendall a optat pentru o tinuta sport, formata dintr-o rochie rochie mulata si tenesi, in timp ce sora ei mai mare a ales sa poarte o pereche de jeansi cu talie inalta, bluza alba, jacheta si pantofi stiletto. 

De cand s-au despartit, in iulie 2015, Kourtney Kardashian si Scott Disick incearca sa pastreze o relatie amicala pentru a nu-i afecta pe cei trei copii pe care ii au impreuna, astfel ca acestia incearca sa petreaca timp de calitate cu Mason, Penelope si Reign. 

Imaginile pe www.perfecte.ro


Tweet