Prima Pagina Film Iti mai amintesti de gemenii din serialul The Suite Life of Zach&Cody? Cum arata dupa 11 ani de la debutul show-ului

Iti mai amintesti de gemenii din serialul The Suite Life of Zach&Cody? Cum arata dupa 11 ani de la debutul show-ului

Iti mai amintesti de gemenii din serialul The Suite Life of Zach Cody? Cum arata dupa 11 ani de la debutul show-ului
0 comentarii

S-au nascut in Italia, insa au crescut in America si astfel oportunitatile nu au intarziat sa apara. Dupa ce si-au incantat fanii din intreaga lume cu rolurile din productiile Disney, gemenii au ales sa faca o pauza si sa-si concentreze atentia in alta directie.

Dylan and Cole Sprouse au devenit cunoscuti publicului din toata lumea dupa rolurile pe care le-au avut timp de trei ani si jumatate in serialul "The Suite Life of Zach & Cody", desi prima lor aparitie televizata a fost in serialul "Grace under Fire" pe vremea cand erau niste bebelusi.

In urma cu un an, gemenii au absolvit cu rezultate remarcabile cursurile Universitatii din New York. Cole a fost studiat arheologia, in timo ce Dylan s-a perfectionat pe partea de design pentru jocuri video.

"Am incercat sa facem lucrurile corect, sa dam la o parte cateva dintre stereotipurile cu care sunt catalogati copiii-vedeta. Am avut cateva probleme, dar ma bucur ca am absolvit", a declarat Cole. 

Citeste tot articolul si vezi imaginile pe www.perfecte.ro! 

Tweet