Prima Pagina Film Iti mai aduci aminte de Rikki din serialul H2O? Vezi cum arata acum Cariba Heine si cu ce se ocupa

Iti mai aduci aminte de Rikki din serialul H2O? Vezi cum arata acum Cariba Heine si cu ce se ocupa

Iti mai aduci aminte de Rikki din serialul H2O? Vezi cum arata acum Cariba Heine si cu ce se ocupa
0 comentarii

Devenita cunoscuta datorita rolului lui Rikki din H2O, Cariba Heine si-a continuat cariera cinematografica, insa nu a mai obtinut roluri in productii atat de cunoscute, asa cum s-a intamplat cu colegele sale.

H2O a prezentat povestea a trei adolescente, Emma, Cleo si Rikki, care devin prietene foarte bune dupa ce raman blocate pe insula Mako, unde capata puteri asupra controlului apei si se transforma in sirene oride cate ori sunt atinse chiar si de cel mai mic strop de apa.

Daca Phoebe Tonkin (Cleo) si Claire Holt (Emma) au continuat la acealasi nivel in ceea ce priveste cariera profesionala, cele doua jucand in seriale celebre precum The Vampire Diaires, Pretty Little Liars si The Originals, Cariba Heine a intrat intr-un con de umbra, proiectele sale nefiind la fel de impresionante precum ale colegelor sale.

Dupa sase ani de la aparitia sa in H2O, Cariba, de origine sud-africana, a mai jucat in cateva filme, printre care se numara Lord of the Crows si Bait, dar si in serialul Dance Academy, un show australian pentru adolescenti.

Pe langa pasiunea pentru actorie, Cariba este si o foarte buna dansatoare, ea incepand cursurile la varsta de 8 ani, atat mama sa, cat si fratele lui fiind dansatori.

Vezi mai multe imagini aici!

Tweet