Prima Pagina Film Isi iubeste la nebunie sotia. Channing Tatum, declaratie de dragoste adorabila pentru Jenna Dewan, pe Instagram

Isi iubeste la nebunie sotia. Channing Tatum, declaratie de dragoste adorabila pentru Jenna Dewan, pe Instagram

Isi iubeste la nebunie sotia. Channing Tatum, declaratie de dragoste adorabila pentru Jenna Dewan, pe Instagram
0 comentarii

S-a laudat intotdeauna cu sotia lui superba, iar in urma cu putin timp i-a declarat inca o data dragostea pe Instagram. Channing Tatum le-a topit pe fane cand a scris un mesaj adorabil pentru Jenna Dewan Tatum.

"E greu sa nu surprinzi o poza frumoasa cu aceasta creatura magica. Totusi, cred ca acest cadru este special", a scris actorul in descrierea unei imagini in care Jenna sta pe bancheta din spate a unei masini, privind nostalgic in zare.

Intr-o alta imagine la fel de artistica, Channing si-a surprins jumatatea imbracata intr-o camasa din denim: "Daca nu ar fi fost ea, nu mi-as fi gasit niciodata calea; cu atat mai putin nu as fi ramas pe drumul cel bun. Probabil ca as fi ajuns sa conduc un camion plin de dinamita si as fi cantat muzica country, in drum spre Georgia", a scris starul din 'Macig Mike".

"Luminii mele. Te iubesc", a incheiat el, topindu-le pe doamnele si domnisoarele care ii urmaresc cu religiozitate contul de Instagram.

Citeste tot articolul si vezi imaginile pe www.perfecte.ro!

Tweet