Prima Pagina Film Fanele lui Charlie Hunnam, innebunite de gelozie. Au atacat-o dur pe iubita lui. Cum arata femeia pe care nu o plac

Fanele lui Charlie Hunnam, innebunite de gelozie. Au atacat-o dur pe iubita lui. Cum arata femeia pe care nu o plac

Fanele lui Charlie Hunnam, innebunite de gelozie. Au atacat-o dur pe iubita lui. Cum arata femeia pe care nu o plac
0 comentarii

Fanele adevarate ale seriei "Fifty Shades of Grey" stiu ca cel care trebuia sa fie exoticul domn Grey este actorul britanic Charlie Hunnam. Starul cu trup perfect are o iubita pe masura, care trezeste insa gelozie in randul admiratoarelor.

In urma cu putin timp, fanele celui care ar fi trebuit sa joace rolul lui Christian Grey in seria "50 Shades" au lansat un atac dur la adresa Morganei McNelis, iubita lui de 11 ani. Un numar considerabil de doamne si domnisoare a scris insulte pe pagina tinerei designer, ceea ce l-a infuriat pe actor.

Vazand cat de dure sunt fanele cu iubita lui, starul si-a rugat o amica sa publice un mesaj in care le-a rugat sa inceteze: "Daca vreti sa vorbiti prostii, vorbiti prostii despre mine si lasati-o in pace pe ea".

El a spus ca Morgana, care ii este alaturi de 11 ani, este cea mai inteligenta, frumoasa si blanda persoana din lume si ca nu isi doreste atentia presei: "Daca ati cunoaste-o asa cum o cunosc eu, v-ati da seama ca va comportati prosteste".

Citeste tot articolul si vezi imaginile pe www.protv.ro

Tweet