Prima Pagina Film Desi o fereste de presa, Mario Casas se mandreste peste tot cu sora lui, Sheila. Este la fel de frumoasa ca el

Desi o fereste de presa, Mario Casas se mandreste peste tot cu sora lui, Sheila. Este la fel de frumoasa ca el

Desi o fereste de presa, Mario Casas se mandreste peste tot cu sora lui, Sheila. Este la fel de frumoasa ca el
0 comentarii

Mario Casas a devenit cunoscut in intreaga lume dupa ce a jucat alaturi de Maria Valverde in filmul de dragoste "Tres Metros Sobre el Cielo". Desi are un intreg grup de fane infocate, sunt inca multe informatii despre el pe care nu toate admiratoarele le stiu.

Mario Casas Sierra s-a nascut in A Coruña, Spania pe 12 iunie 1986. Initial marcand aparitii episodice in seriale produse de televiziunile spaniole, starul le-a captat atentia producatorilor dupa ce a jucat in "El camino de los ingleses, regizat in 2006 de Antonio Banderas, si i-a convins sa-i ofere alte contracte.

A jucat in "SMS", "Los hombres de Paco" si "Mentiras y gordas", pentru ca in 2010 sa dea lovitura alaturi de Maria Valverde in "Tres Metros Sobre el Cielo" si continuarea "Tengo Ganas de Ti". Premiat in cadrul festivalurilor spaniole de film, Mario a mai jucat de atunci in "Palmeras en la Nieve", "Mi Gran Noche", "Los 33", "Eden", "La mula", "Ismael" si "Las brujas de Zugarramurdi".

Fanele lui stiu deja ca a format un cuplu perfect si pe marile ecrane, si in viata reala cu Maria Valverde si ca, recent, el a inceput o relatie cu Berta Vázquez, colega lui din "Palmeras en la Nieve". Nu multe admiratoare stiu insa alte date legate de viata lui privata.

Citeste tot articolul si vezi imaginile pe www.perfecte.ro!

Tweet